Priemyselnú zónu v Medzilaborciach stavebne zhodnotí Make Technology

26.09.2011 Medzilaborce

Bratislava 26. septembra (TASR) - Stavebné práce, úpravy a inžinierske siete v priemyselnej zóne Medzilaborce - Mierová zabezpečí pre MH Invest, s.r.o., v celkovej konečnej cene 795.000 eur bez DPH bratislavská spoločnosť Make Technology, s.r.o. Vyplýva to z Vestníka verejného obstarávania.
Predmetom zákazky je zhodnotenie vymedzeného územia pre rozvoj priemyselnej zóny s rozlohou 4,75 ha, ktorá sa nachádza severne za mestom Medzilaborce medzi riekou Laborec a cestou 2. triedy, kde bola v minulosti prevádzkovaná skládka komunálneho odpadu. Projekt rieši okrem iného aj hrubé terénne úpravy pod budúcou infraštruktúrou a dopravným napojením, výrub stromov, ako aj búranie stavebných objektov a konštrukcií na predmetnom území stavby.
Zmluvu o dielo verejný obstarávateľ uzatvoril 12. septembra 2011, pričom vyberal zo 6 predložených ponúk. Zákazka nie je spolufinancovaná zo zdrojov EÚ.
MH Invest, s. r. o., Bratislava, vznikla zápisom do Obchodného registra SR v januári 2007, pričom jej jediným vlastníkom je Ministerstvo hospodárstva SR s vkladom v hodnote 5,96 milióna eur. Predmetom činnosti firmy je najmä inžinierska činnosť – obstarávateľská činnosť v stavebníctve, ďalej poradenská činnosť v oblasti projektov a štrukturálnych nástrojov EÚ, ako aj technicko-organizačné zabezpečenie pri realizácii projektov.
 

Vyberte región